5-S Webgids
Image default
Zorg

Hulpmiddelen voor ouderen

De vergrijzing van de (Nederlandse) bevolking neemt steeds maar toe. Men heeft het zelfs over dubbele vergrijzing. Niet enkel vormt de groep ouderen een groter wordend aandeel van de samenleving, ook de gemiddelde leeftijd neemt drastisch toe. Oud? Ja, maar zeker niet afgeschreven. Senioren zien er steeds leuker uit. Ze blijven langer actief, gaan na hun professionele loopbaan op zoek naar nieuwe hobby’s, gaan vaker op reis, genieten van boeiende ontmoetingen en blijven vooral ook liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Maar we mogen niet vergeten dat achter die jonge en vitale ideeën een ouder wordend lichaam steekt dat niet steeds mee wil. En daar hebben wij aandacht voor. Wij willen mensen zo gezond en comfortabel mogelijk laten leven. Bent u zelf al wat ouder? Maak u het leven makkelijker met onderstaande hulpmiddelen voor ouderen die u vlotjes via onze webshop tegen een voordelige prijs kunt kopen. 

Bewegen is gezond

Voor botten en gewrichten is het heel belangrijk dat mensen veel bewegen. Rust roest. Om u een handje te helpen bij het veilig bewegen, kunt u gebruikmaken van een ergonomische wandelstok die in de hoogte verstelbaar is. Kiest u voor een inklapbaar model, dan kunt u dit zo meenemen in uw handtas. Iets oprapen terwijl u wandelt? Gaat makkelijk met een grijptang. En voor wie meer steun nodig heeft om zich te verplaatsen, is er de rollator.

Ontspannen in bad of onder de douche

Hygiëne is en blijft te allen tijde belangrijk. Maar een bad of douche nemen is voor wie hulpbehoevend is niet zo evident. Daarom juist kan u handig gebruikmaken van een stabiel en verstelbaar krukje of wanneer er meer plaats is voor een zitje met rugleuning. Beiden zijn gemaakt uit kunststof, zijn makkelijk te reinigen en hebben een opening voor afwatering. Het aanbrengen van zeep of douchegel op moeilijk bereikbare plaatsen doet u met een aanbrenghulp. Hebt u ledematen die in verband steken? Aan alles werd gedacht met een douchehoes met elastische sluiting voor arm of been.

Huis-tuin-en-keukenmiddeltjes

Wij van Care Delta hebben eveneens een heel aantal kleine hulpmiddeltjes die u het leven aangenamer maken. Pillendoosjes met of zonder app, hulpjes om pilletjes te splijten of te vergruizen, een nagelknipper, nagelschaar, nagelborsteltje, een vergrootglas, een uitknijper voor allerhande tubes, verdikkers voor pen of tandenborstel voor wie last heeft van reuma, een fles- of potopener of multifunctionele opener 5 in 1, een mitella die uw pijnlijke arm kan ondersteunen? U zegt, wij draaien.

https://www.caredelta.nl/