5-S Webgids
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies de juiste step voor jouw zoon of dochter

Als je ooit buiten bent geweest, is het vrij duidelijk dat kinderen dol zijn op steps. Al die glimmende opvouwbare kindersteps zijn niet alleen leuk en (relatief) eenvoudig te besturen, maar ze scherpen ook de hand-oog coördinatie en balans terwijl ze de kinderen actief houden. De beste steps voor kinderen geven hen een gevoel van vrijheid, terwijl ze ook hun zelfvertrouwen vergroten en hen helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Zoek bij een step kopen een die met jouw kind kan meegroeien, stevig gebouwd is, stabiel rijdt en gemakkelijk op te zetten en te bedienen is. Het hebben van een opvouwbare is een bonus.

Als jij het soort ouder bent dat zich zorgen maakt over wat er gebeurt als je je toch al snel bewegende peuter op een stel wielen zet, dan ben je niet de enige. Het lijkt er inderdaad op dat zo ongeveer alles kan gebeuren als je de soepele rit van een step combineert met de onstuimige aard van een nieuwsgierig kind. Daarom is het essentieel dat je een step kiest waarbij de veiligheid van jouw kind voorop staat.

Met een ontwerp met drie wielen en een indrukwekkende achterrem, loopt jouw ​​peuter minder snel gevaar als ze te snel bewegen. Door de verbeterde balans kunnen ze gemakkelijk door de buurt steppen en oefenen en waardevolle oefening krijgen met hand-oogcoördinatie. Ze zullen weg zijn van de opvallende kleur of lichtgevende wielen.

Regenachtige dagen betekenen niet langer dat je niet meer op een step kunt rollen. Soepel rollende wielen zorgen ervoor dat je zich geen zorgen hoeft te maken dat jouw hardhouten of vinylvloer helemaal versleten raakt.

Ga ook voor steps voor kinderen kopen! In tegenstelling tot de grotere steps die populair zijn bij oudere kinderen en tieners, is de stuurpaal op zo’n step vergrendeld. Dat wil zeggen dat je hem niet naar links of rechts kunt draaien. In plaats daarvan wordt de besturing bestuurd door simpelweg naar links of rechts te leunen. Dit is misschien lastig voor iedereen die gewend is aan een traditionele stuurkolom, maar je gemiddelde peuter zal het niet merken. Ga voor de juiste step voor uw zoon of dochter naar een online stepspecialist. Ook voor steps voor volwassenen kopen of e-steps kopen helpen zij jou graag!