5-S Webgids
Woning en Tuin

Kies een prachtig schaduwdoek voor meer schaduw op jouw terras

Heb jij behoefte aan meer schaduw op jouw terras? Kies dan voor een van de vele prachtige schaduwdoeken van Schaduwdoeken.nl uit Doetinchem! Voor schaduw op jouw terras heb je de keuze uit een driehoekig, vierkant rechthoekig of harmonica schaduwdoek. Bovendien bepaal je zelf het materiaal van jouw schaduwdoek. Met een waterdicht materiaal maak je niet alleen schaduw, maar kun je zelfs in het najaar en tijdens regenachtige dagen heerlijk genieten op het terras van jouw tuin. Met een waterdicht schaduwdoek houd je ook jouw tuinmeubels en decoratie in een perfecte staat. Je hoeft jouw meubels dan niet in het najaar naar binnen te verplaatsen en in de zomer weer naar buiten te sjouwen. Kortom, een schaduwdoek zorgt voor schaduw en bescherming op het terras.

Bescherm jezelf tegen uv-straling tijdens de zonnige zomerdagen

Zou je ook in de tuin wat meer schaduw willen maken? Schaduwdoeken.nl helpt jou het perfecte schaduwdoek te vinden. Wanneer je besluit wat meer schaduw te maken in de tuin, kun je in de zomer op een comfortabele manier genieten van het mooie weer. Een doek beschermt je tegen de ergste warmte omdat je in de schaduw kunt zitten, en je bent bescherm tegen de uv-straling. Een waterdoorlatend schaduwdoek blokkeert ongeveer 90-95% van de uv-straling zodat jij onbezorgd in jouw tuin kunt genieten. Kies voor een harmonica schaduwdoek wanneer je zelf schaduw wil maken op jouw manier. Met dit schaduwdoek kies je hoeveel schaduw je wilt hebben door het doek eenvoudig te verplaatsen met een katrolsysteem.

Kom de schaduwdoeken vandaag nog bekijken in de showroom

Bestel vandaag nog jouw schaduwdoek bij Schaduwdoeken.nl of ga langs bij de showroom in Doetinchem om de doeken eerst eens in het echt te bekijken. Je krijgt dan een goed idee van de uitstraling en de mogelijke formaten. Zou je toch liever een groter of kleiner doek willen? Laat dan het deskundige team van deze webshop een doek voor jou op maat maken. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect doek wat jou helpt om eenvoudig schaduw in jouw tuin of op het terras te maken.