5-S Webgids
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball

Toen ik een jaar of 11 was, wilde ik altijd graag een keer paintballen maar was de mogelijkheid er nooit voor, aangezien er naar mijn idee geen kinderpaintball bestond. Toen Googelde mijn moeder naar kinderpaintball en kwamen we op de website van paintballcentrum de Unit in Ede. In dit blogje leg ik je uit hoe we er bij kwamen en wat we er allemaal gingen doen. Natuurlijk mag je na het lezen van de blog even een reactie achterlaten of je mening wat jij er van vond en of je er zelf ook heen zou gaan of bent geweest.

Paintballcentrum De Unit

Na wat zoekwerk met mijn ouders hebben we op Google gezocht naar kinderpaintball, waardoor we op de website van paintballcentrum De Unit uitkwamen. De website zag er mooi uit en er waren duidelijke beelden van het terrein te zien en de prijzen waren ook duidelijk. Er waren veel soorten arrangementen waar we uit konden kiezen, de enige eventuele extra kosten waren alcoholische dranken (nu niet van toepassing) en extra balletjes om te schieten. Wij hebben gekozen voor het Paintball en Friet arrangement. Dan konden we eerst lekker 2 uur schieten en daarna met z’n allen frietjes eten.

Ervaring

Mijn ervaring was dat ik vond dat het een erg geslaagd feestje was, iedereen was enthousiast en de service was erg goed. We hebben zelfs omdat we met een redelijk grote groep waren extra ballen per persoon gekregen om te schieten, zo konden we de 2 uur makkelijk vol maken. Gelukkig deed het niet zo veel pijn als iedereen zei maar dat komt natuurlijk omdat de kinderpaintballgeweren een stuk kleiner waren en minder hard konden schieten, daarentegen waren de balletjes ook wat zachter en kletsten ze niet zo als bij volwassen paintball.

Wil jij nou ook paintballen met je kinderfeestje? Dan raad ik jou paintballcentrum de Unit aan in Ede (Gelderland). Laat me in een reactie weten hoe jij het vond en misschien dat we er nog eens over kunnen discussieren!