5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Outplacement

Heeft jouw werkgever je laten weten dat de samenwerking tussen jou en de organisatie wordt beëindigd? Dit kan heel vervelend zijn en als een harde klap aankomen. Wanneer jouw contract niet verlengt wordt kan dit een hele nare ervaring zijn en kan het soms voelen dat je weer op nul moet beginnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig sterke outplacement trajecten die jou de hulp kunnen bieden die je op dat moment nodig hebt. Carrièrepoort is een van deze organisaties die jou helpt in het outplacement traject. Het van werk naar werk traject oftewel outplacement traject zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer een goede betaalde baan hebt.

Bij Carrièrepoort vinden wij het belangrijk dat jij even wordt herinnerd aan jouw kwaliteiten en skills op de werkvloer en als persoon. We zullen kijken naar jouw profiel en deze weer updaten met nieuwe informatie over jezelf zodat jij weer aan de slag kan op de arbeidsmarkt. Een cursus solliciteren, kan zeker niet ontbreken bij iemand die net in aanraking is gekomen met outplacement. Met een 1 op 1 gesprek krijgen wij een beter beeld van wie jij bent en wat jij zoekt in een nieuwe functie. Gebaseerd op deze informatie maken wij een onderscheidende CV en een sterke motivatiebrief.

Wij weten ook dat het na een ontslag moeilijk is om direct weer de arbeidsmarkt op te gaan en te gaan “hunten” op een nieuwe baan. Om deze reden zorgt Carrièrepoort ervoor dat er jobhunters bij ons team zitten. De jobhunters gaan op jacht naar een bijpassende baan voor mensen die te kampen hebben met outplacement. Dit in samenhang met het JobPoort platform geven jou de extra boost die jij als werknemer hebt in tegenstelling tot de mensen die niet deelnemen aan een traject voor outplacement. Voor meer informatie over outplacement adviseren wij jou om onze website te bezoeken.

http://carrierepoort.nl