5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Regionale ziektekostenverzekeraar

Woont u in Overijssel of Gelderland en wilt u volgend jaar overstappen naar een andere ziektekostenverzekeraar? Dan kunt u profiteren van de voordelen die Salland Zorgverzekeringen te bieden heeft. Als kleinschalige, regionale ziektekostenverzekeraar zijn wij beter in staat om ons te richten op de wensen van onze klanten. Ook kunnen we in de omgeving de kwaliteit van de zorg in de gaten houden. We gaan langs bij veel verschillende zorginstanties om te overleggen over de zorg die geboden wordt. Salland investeert hierin, zodat verbeteringen doorgevoerd zo goed mogelijk kunnen worden.

Salland is voor iedereen

Goede zorg ontvangen is niet altijd vanzelfsprekend. Bij Salland zijn we van mening dat dit wel zo hoort te zijn. Daarom doen we er alles aan om de zorg in de regio beter te maken. Ook hebben we samen met diverse gemeentes een speciale gemeentepolis samengesteld. Iedere inwoner van Gelderland of Overijssel kan bij ons terecht voor een goede zorgverzekering.

Iedereen betaalt ook dezelfde lage zorgpremie voor de basisverzekering, zelfs als u tot een zogenaamde risicogroep behoort en meer zorg nodig heeft. Salland maakt het mogelijk om de beste zorg dicht bij huis te kunnen krijgen. We helpen u met het vinden van een passende zorgverlener waarvoor u niet op een eindeloze wachtlijst terecht komt.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Heeft Salland een contract afgesloten met uw werkgever of de (sport)vereniging waar u lid van bent? Dan komt u in aanmerking voor collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Als u een collectieve zorgverzekering via uw werkgever afsluit, dan betaalt u minder voor uw aanvullende- en tandarts verzekering. Ook uw gezinsleden profiteren van deze korting. Op onze website kunt u zien wat uw korting is, door de naam van uw werkgever in te voeren. Zo weet u ook meteen of deze afspraken met ons heeft gemaakt of niet.

https://www.salland.nl/