5-S Webgids
Image default
Tuin en buitenleven

Verschillende soorten opbergruimtes voor in je tuin

Of je nou groene vingers hebt, of twee linker handen. Het is altijd fijn om handige bergingen te hebben in jouw tuin. Niet alleen zorgt het voor een opgeruimde tuin, zonder hier moeite aan te besteden. Het is ook nog eens een stuk veiliger om al het tuingereedschap opgeborgen te hebben, in plaats van opgestapeld in de hoek van je tuin. Wij kunnen het zelfs zo voor u regelen dat we een geweldig chalet of tuinkantoor in uw tuin kunnen creëren. Dit in combinatie met een compacte opbergkast? En uw tuin is helemaal af! Maar wat voor keuze in bergingen zijn er allemaal?

 

Blokhutten en overkappingen

Niks is strakker en moderner als een mooi houten blokhut in je tuin. In verschillende kleuren heb je deze simpele hutjes al vanaf €1.049,00 euro. In combinatie met een mooie overkapping creëer je makkelijk en snel een erg warm en huiselijk effect. Wist je trouwens dat alle blokhutten en overkappingen in meerdere voormaten beschikbaar zijn? Zo kan je jouw blokhut persoonlijk aanpassen aan jouw Tuin. Of je nou gaat voor een blokhut met een plat dak, lessenaarsdak of met een zadeldak. Het kan allemaal. Of helemaal geen blokhut? En enkel een vrijstaande overkapping. Prachtig voor over de veranda, met een mooie tuinset en opbergkisten. Of midden in de tuin! Als je een grote kale tuin hebt is dit een perfecte optie. Omdat je op deze manier de tuin verdeelt in vlakken, en veel makkelijker buiten gaat zitten.

 

Tuinhuisjes

Als je een stapje groter zou willen gaan kan je het best kiezen voor een van onze thuishuisjes. In het binnengedeelte heb je genoeg ruimte om meerdere fietsen te stallen en al jouw gereedschap kwijt te kunnen, inclusief grasmaaier. En voor het open gedeelte zet je dan natuurlijk een grote buitentafel met ruimte voor het hele gezin. Een lange werkbank en een grote barbecue zorgen er al snel voor dat jij een mooie buitenkeuken in bezit hebt. Hoe luxe is dat? Wil je jouw tuinhuisje helemaal afmaken? kijk dan ook eens naar onze geweldige glasgordijnen.

 

Garages en carports

Vind je het leuk om hele dagen te klussen in je eigen garage, dan is dit ook een mogelijkheid. Voor een optimale opslag zijn onze garages de beste optie voor jou. Wil je enkel je auto veilig overdekt hebben, dan zou je ook kunnen gaan voor een mooie carport. Ook is het mogelijk om een carport aan te schaffen waar een berging in verwerkt zit, super handig natuurlijk!

 

Op maat gemaakt

Zit jouw perfecte afmeting niet tussen onze standaard blokhutten? Dan kan je altijd nog gaan voor een op maat gemaakte blokhut voor jouw optimale opbergruimte. Je kan hier zelf kiezen uit verschillende kleuren, maten en houtdiktes. Ook kies je zelf kiezen voor dakpanplaten, vloer en dakisolatie. Tot slot, om jouw blokhut helemaal naar wens te maken kiest u zelf uw ramen, deuren en funderingsbalken uit.

https://tuinartikelenoutlet.nl/