5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Verzend producten veilig met noppenfolie

Noppenfolie daar heb je gegarandeerd wel eens van gehoord, dit is speciaal plastic waarmee je producten een extra beschermlaag mee kan bieden. Je bent bank dat spullen tijdens het transport kapot en/of beschadigd kunnen raken. Als webshop ondernemer is dit iets wat je niet wilt natuurlijk en zet je de tevredenheid van je klanten bovenop. Deze folie is er goedkoop en erg handig om te gebruiken. De folie is ook nog eens erg licht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor extra kosten voor het verzenden. Om deze reden is gebruik maken van nopjesfolie ideaal voor het verzenden van producten. Je wikkelt de producten simpel en eenvoudig met nopjesfolie en dan ben je zeker dat het veilig aankomt en tegen een stoot kan! Lees hieronder meer over dit product!

De voordelen van nopjesfolie

Zoals je eerder al las is het gewicht van nopjesfolie erg licht. Dit zal je pakket dus haast niet zwaarder maken, waardoor je minder onkosten zal hebben bij het verzenden. Deze is folie verder ook erg praktisch, goedkoop en erg duurzaam. Het materiaal kan er veel hebben qua stoten, schokken en krassen. Je kan dit materiaal ook vaker gebruiken en hoeft niet meteen weggegooid te worden. Deze folie wordt vaker ook gebruikt aan de binnenkant van enveloppen voor het versturen van bijvoorbeeld cd’s en sieraden.

Voor wat kan je noppenfolie allemaal gebruiken?

Je kan noppenfolie voor haast alles gebruiken als je het wilt verzenden of iets wilt verhuizen. Het is ook erg handig te gebruiken als opvulmateriaal. Wanneer er producten verzonden worden is er vaak veel ruimte en speling in de dozen. Door de folie te gebruiken kan je deze ruimte opvullen en de producten niet te laten bewegen in de doos.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/noppenfolie/