5-S Webgids
Relatie

Voordelig een scheiding aanvragen

Bij De Echtscheidingswinkel heeft meerdere plekken door heel Nederland, hierdoor is het voor iedereen makkelijk om te beginnen met het aanvragen van een scheiding. De experts beantwoorden al uw vragen en bespreken elk aspect van de scheiding met u door. U heeft dus geen vragen meer over de kinderalimentatie of de pensioenregelingen. Het aanvragen van een scheiding is een grote beslissing. Bij het bedrijf ontvangt u de beste hulp.

Een scheiding aanvragen is makkelijk geregeld

Het aanvragen van een scheiding is een grote beslissing die u neemt. Het is daarom belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over bijvoorbeeld de kinderalimentatie en hoe het verder gaat. De experts van De Echtscheidingswinkel helpen u graag door het hele proces heen. Het is een lastige beslissing. De experts van het bedrijf luisteren naar beide kanten van het verhaal en stellen een zaak voor de rechtbank op. Hieruit volgt een overweging vanuit de rechtbank en wordt er gekeken hoe hoog bijvoorbeeld de kinderalimentatie wordt. Beide partijen worden tevreden gehouden waar dit mogelijk is. Dit zorgt voor een eerlijk proces, waarbij beide partijen gehoord worden. Daarnaast wordt er ook gekeken wie de woning krijgt en hoe het wordt geregeld met de co-ouderschap. De kinderen moeten namelijk niet de dupe worden van een scheiding. Heeft u vragen over het aanvragen van een scheiding of weet u niet waar u kinderalimentatie moet aanvragen? Neem dan nu contact op met De Echtscheidingswinkel. De experts beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het vinden van de juiste informatie.

Vul het aanmeldformulier aan

Wilt u een sechtcheiding aanvragen? Vul dan nu het aanmeldformulier in en begin het proces van het aanvragen van een scheiding. De experts nemen contact met u op om u door het proces heen te nemen. Denk hierbij aan kinderalimentatie, uw woning of uw pensioenregelingen. Neem nu contact op met het bedrijf.