5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Wat is healing?

Balans in lijf, emoties en gedachten. Wie wil dat nu niet? Er zijn diverse manieren om hiermee aan de slag te gaan. Healing is hier een goed voorbeeld van. Wat is healing nu eigenlijk, wat heb je er aan en hoe helpt het om de balans in je leven te herstellen? In dit blogartikel gaan we hier dieper op in. 

Wat is healing? 

Healing maakt gebruik van universele levensenergie, net als vele andere alternatieve geneeswijzen. Healing is een oude vorm van Russische geneeskunde waarbij veelvuldig handen worden ingezet. Healing wordt ook wel handoplegging genoemd. De therapie wordt ingezet bij allerlei soorten problemen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het beroep wordt uitgeoefend door een healer. Dit is een persoon die gebruikmaakt van universele levensenergie en bovendien het zelfherstellend vermogen van de persoon activeert. 

Wat levert healing jou op? 

Net als bij ieder ander doen zich ook in jouw leven situaties voor wat je waar je niet altijd grip op hebt. Een bezoek aan een healer kan bijdragen aan verlichting. Wat levert een sessie jou op? 

– Je ervaart meer rust in je leven. 
– Eventuele blokkades worden door healing weggenomen. 
– Healing brengt vaak ook een mooie spirituele ervaring met zich mee. 
– Je kijkt op een andere manier tegen je problemen aan. 

Meld je daarom aan voor een healing sessie en ervaar meer balans in je lijf, emoties en gedachten. 

Meld je aan voor een healing-sessie 

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je zelf met chakra healing aan de slag? Je kunt je altijd aanmelden bij een healing-sessie in jouw woonplaats of regio. Uiteraard is het ook een optie om zelf als healer anderen te helpen. Dit doe je onder meer door het volgen van een cursus of opleiding. Wat je keuze ook is, onthoud: healing is een prettige manier om meer rust en balans te brengen in zowel je eigen bestaan als dat van een ander.

https://www.zoma-opleidingen.nl/