5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Badkamer, keuken of toilet renoveren?

Als u geconfronteerd zou worden met de keuze tussen of eerst de badkamer renoveren of de keuken, welke zou u dan als eerste kiezen? De mogelijkheid om tegelijkertijd een keuken en een badkamer te verbouwen zou een ideaal scenario kunnen zijn. Helaas hebben we vaak te maken met tijdsbeperkingen en/of budgetbeperkingen, waardoor het bijna onmogelijk is om beide ruimtes tegelijkertijd te renoveren. En neemt u het toilet meteen ook mee? Weet u het niet zeker? Overweeg dan het volgende om u te helpen beslissen:

 

De beste investering

Hoewel keukens meestal duurder zijn om te verbouwen dan badkamers, leveren ze wel een beter rendement op uw investering op. Ze betalen zichzelf uiteindelijk terug op de lange termijn. Als u uw project voor woningverbetering uitwerkt met een goed plan en uw geld verstandig uitgeeft krijgt u het meest waar voor uw geld. Denk daarbij aan opnieuw schilderen, upgraden met nieuwe apparaten, opnieuw schilderen, verlichting bijwerken of een helemaal nieuw ontwerp beginnen. De verkoopwaarde aan uw huis zal stijgen afhankelijk van uw keuzes in overleg met ons team van loodgieter Haarlem.

 

U blijft langer in uw huis wonen

Wat als u niet van plan bent om het binnen afzienbare tijd te verkopen? Vraag u eens af waar in uw huis u en uw familie het grootste deel van de tijd doorbrengen en wat u het meeste plezier brengt. Voor velen van ons is het antwoord de keuken. Als dat ook voor u geldt, dan is de oplossing voor u duidelijk: Renoveer eerst uw keuken.
Als u meer een type bent dat droomt van heerlijk badderen in een luxe ligbad met alles erop en eraan, dan is misschien de renovatie van uw badkamer een betere keuze. In dit geval is misschien de renovatie van uw badkamer de juiste weg om te bewandelen. Vraag het anders eens aan ons, loodgietersbedrijf Haarlem.
Maar de ruimte in uw huis die de meeste mensen als eerste zien is uw keuken. Een badkamerdeur kun je makkelijk afsluiten, maar keukens zijn vaker meteen in het zicht. Daarnaast is het zo dat de meeste potentiële huizenkopers geïnteresseerd zijn in het uiterlijk van uw keuken bij de bezichtiging van een woning. Daar kunnen wij, loodgieter Haarlem, u helpen uw droom waar te maken.

 

Houd het simpel

Elke vorm van renovatie of verbouwing brengt een zekere mate van verstoring van uw leven met zich mee. Weet u hoeveel ongemak u bereid bent te tolereren om de mooie resultaten te bereiken die u wilt? Heeft u al nagedacht over welke kamer u het meest moeite zou hebben om voor een langere periode niet te gebruiken? U kunt natuurlijk eenvoudig een provisorische tijdelijke keuken inrichten met een koelkast, kookplaat en magnetron. Maar als u maar één badkamer hebt in uw huis, dan moet u misschien uit logeren gaan terwijl het werk wordt afgemaakt. Als u zich niet op uw gemak voelt bij de chaos van een verbouwing, dan is een meer eenvoudige herinrichting misschien een optie voor u. U kunt denken aan vervanging van deurtjes van al uw keukenkastjes. U hebt ook de optie om alleen aanrechtbladen te vervangen bijvoorbeeld. Hoe het ook zij, het is belangrijk dat u goed nadenkt voordat u uw project begint. Wat is uw budget, kunt u zolang zonder toilet, keuken of badkamer en hoe lang precies? Wat moet er geregeld worden zodat u zonder toilet kunt? Voor meer informatie kunt u terecht bij loodgieter Haarlem.

https://loodgieter-haarlem.nu/