De app voor jouw werkbonnen!
5-s-1

Eenvoudig werken met een software app

Te bedenken dat er 10 jaar geleden geen software apps waren in het zakelijk bestaan. Nu kun je het haast niet meer weg denken! Alles is mogelijk. Systemen worden steeds slimmer en de software kun je nu aan elkaar knopen. Machine Learning, self learning en artificiële intelligentie staat niet meer in de kinderschoenen. Het is ook nog eens goed betaalbaar. Je moet alleen niet bang zijn om een abonnement af te sluiten. Nu is natuurlijk de vraag: hoe lang blijven wij de systemen zelf bouwen, hoe lang blijven wij slimmer dan de computer?

De werkbon app maakt het makkelijker

De papieren werkbon werd vervangen voor een digitale bon. Nu is het zelfs uitgegroeid tot een werkbon app met eindeloze mogelijkheden. Eén instelling kan er al voor zorgen dat je een push notification krijgt in je werkbon app. De app is zelfs al ingevuld en herinnert je er automatisch aan wanneer je handelingen niet heb afgerond. Verder weet de app al waar verschillende ata heen moet en welke vervolg processen nodig zijn. De ontwikkeling gaat dus verder dan alleen van papier naar mobiel.

Alle voordelen op een rijtje

Alle werkprocessen kun je in elkaar schuiven. Een registratie in de app kun je o.a. combineren met:

  • Werkvoorbereider ontvangt de werkbonnen
  • De klant ontvang een opleveringsdocument
  • Administratie ontvang de factuur die verstuurd kan worden
  • Magazijn verneemt welke artikelen in gebruik zijn

Er zijn dus eindeloze mogelijkheden!

Dit is ook haalbaar in jouw organisatie

Niet alle systemen kunnen verwerkt worden in de werkbon app. Sommige systemen zijn niet gemaakt of voorbereidt om mee te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan branche systemen van de bouw, installatietechniek of andere sectoren. Maar neem eenvoudig contact op met Informapp.nl Wij vertellen graag wat we weten en we kunnen zeker wat voor u betekenen.

https://www.informapp.nl

About

Categories: Bedrijven Tags: