5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Dikke kuiten verkleinen

Dat botox gebruikt word om rimpels te verwijderen  is algemeen geweten  en dat de liquid facelift prijzen hoger liggen dan een botox behandeling zorgt alleen nog maar voor een grotere populariteit van deze behandeling.   Maar een liquid facelift heeft dan wel weer het voordeel dat er niet gesneden word tijdens operatie waardoor er geen littekens overblijven na de behandeling.  Indien je geïnteresseerd bent in een botox behandeling kan je die  bij ‘botox Nijmegen’  ondergaan.

Waar niet veel mensen van op de hoogte zijn  is dat botox  voor verschillende doeleindes gebruikt kan worden zoals overmatig zweten tegen te gaan en tegengaan van migraine. Maar waar nog minder mensen van op de hoogte zijn is da botox ook kan helpen tegen dikke kuiten.  Dikke kuiten is een probleem waar vooral vrouwen mee kampen, de hoofdreden dat vrouwen dunnere kuiten willen is natuurlijk omdat het niet mooi is en omdat het moeilijker is om een laars te vinden die bij jou past.

Daarom gaan vrouwen kleren dragen die hun kuiten bedekken en hierdoor gaan ze ook geen korter rokje meer aandoen enzovoort.   Dikke kuiten komt niet altijd voor omdat je zwaar gebouwd bent maar het komt ook veel voor bij mensen met normaal gewicht.  Dikke kuiten komt niet altijd voor omdat je er zoveel vet hebt maar gewoon door overmatige grote spieren.  

Botox is tot op heden vooral gebruikt om je huid terug te strakker te maken, ondertussen gebruikt men botox ook voor mensen met verlammingen,  mensen die tics hebben  en  men denkt zelfs dat een hulmiddel tegen het hikken kan zijn.  De behandeling voor de kuiten is nog niet zo lang op de markt en is in Engeland momenteel de snelst groeiende behandeling in de botox industrie.  Er zijn wel onderzoekers die hun bedenkingen bij deze behandeling hebben omdat de kuitspier een grote spier is waardoor je veel botox nodig hebt.

http://injectableklinieken.nl/nl/