5-S Webgids
Huishoudelijk

ECO BLACK Waterontharder, Anti kalkmagneet, Minder kalk meer plezier

De ECO BLACK waterontharder, DAT is met de nieuwste techniek op het gebied van magneten. De DAT Anti kalk magneet is uitgerust een behuizing wat is voorzien van metaaldeeltjes, dit zorgt ervoor dat het magnetisme sterker uitstraalt.

Met het gebruik van een Neodymium magneet is het mogelijk de behuizing nog veel kleiner te maken zonder dat e wordt ingeleverd op kracht.

Sterker nog.. Deze neodymium magneten blijken nog beter te werken dan traditionele magneten.

Eenvoudig zelf monteren

Iedereen kan de Eco Black magneet monteren het is kinderlijk eenvoudig. Simpel met de meegeleverde bundelbandjes op de waterleiding. Een waterleiding van maximaal 15mm van koper, metaal of aluminium. De magneet zal eveneens goed werken bij de veelgebruikte nieuwe witte alluminium PE buizen.

Minder poetswerk

Minder kalk op uw douchekoppen, in de wasbak en kranen zorgt voor minder poetsmaakwerk. Het kost zoveel tijd om te schoonmaken en is al helemaal geen leuke klus, bovendien heeft u wel wat anders te doen. Kalkafzetting ontstaat ook in uw elektrische apparatuur door hard water.

Met deze ECO BLACK Waterontharder, Anti kalkmagneet zal het water vele malen zachter worden. U zult ook merken dat er meer water uit de kraan zal komen. Als er minder water uit de kraan komt dan betekent dit vaak dat er kalk in uw leidingen zit.

Minder huidirritaties en zachter voor uw haar 

Het blijkt dat zacht water ook voor zachter haar zorgt, en dat voelt toch ook prettiger aan? Vaak kunt u door hard water eveneens last krijgen van een droge huid, schilfers, eczeem jeuk, droge huid, etc. Dit zal nu zeker minder worden met de ECO BLACK Anti kalkmagneet.

Voordelen Anti kalkmagneet Black ECO

  • Minder poetswerk
  • Langere levensduur van elektrische apparaten
  • Monteren is kinderlijk eenvoudig
  • Nederlandstalige handleiding
  • Kleine afmeting
  • Kan op de meeste waterleidingen worden gemonteerd
  • Minder energieverbruik
  • Onderhoudsarm
  • Geen last van drukverlies
  • Verhuizen? Neem de antikalk magneet mee

De Anti kalkmagneet Black ECO is in de webshop verkrijgbaar en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bezoek www.warmteshop.eu en bestel de Waterontharder ECO BLACK.

 

https://warmteshop.eu/product/antikalk-magneet-gorodal/

Gerelateerde artikelen

De beste stofzuiger

Een vakkundige en betrouwbare spoed loodgieter in Zeist vindt u bij Isba Loodgietersbedrijf!

Wat zijn desinfectiemiddelen