5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Waarom is het zo moeilijk om een goede koelkast te kopen voor een restaurant?

Een van de grootste uitdagingen bij het opstarten van een restaurant is om alles klaar te krijgen. Het wordt erg stressvol, er is zoveel om voor te zorgen! Licenties, meubilair, een episch restaurantontwerp, een geweldig menu, maar laten we niet vergeten wat je het meest nodig hebt! Je hebt commerciële koeling nodig! Zonder koeling, waar bewaar je dan al je inventaris? De waarheid is dat uw commerciële koeling op uw hoge prioriteitslijst moet staan, als dat nu niet het geval is, moet u het zeker naar de top brengen.

  • Als u een restaurant wilt opstarten, bent u dan opgeleid om een positieve beslissing te nemen over uw commerciële koelkast? Via deze gids wil ik u opleiden in commerciële koelkast vergelijken in 2020. Na het lezen van deze gids moet u zeker weten welke koelapparatuur het beste bij u past, hoe u veel geld en energie kunt besparen en wat de voordelen zijn van het plannen van preventief onderhoud.

Het kiezen van een koelkast

Niet elk restaurant verkoopt hetzelfde voedsel, noch gebruikt elk restaurant dezelfde koelapparatuur. De opbouw van uw restaurant hangt sterk af van uw koeling en de manier waarop u uw inventaris organiseert. Het lijkt dom om een walk-in vriezer te hebben en de helft ervan te gebruiken om softijs op te slaan, of om frisdrank op te slaan in een blast chiller, maar toch gebeurt dit soort dingen nog steeds. Het niet correct gebruiken van uw koelapparatuur of voor de juiste koopwaar kan de efficiëntie ervan beschadigen en/of verminderen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste koelapparatuur in uw restaurant gebruikt, kijkt u naar de verschillende soorten koelkasten.

Bereik in Koelkasten

Dit zijn de meest voorkomende koelkasten die in bijna elke keuken te vinden zijn. Dit is de plaats waar u uw voedsel dat u vaak bereidt, moet zetten. Meestal is elke reach-in koelkast verdeeld in 3 delen door middel van planken of panelen, en zijn ontworpen om meestal alles op te slaan – van frisdranken tot verse producten.

Glasdeur koelkasten gebruiken

Meestal worden glas-deur merchandisers gebruikt om uw goederen openlijk te tonen aan uw klanten. Ze hebben zelfsluitende, zwenkbare of schuifdeuren en de meeste hebben een onderaanhangend koelsysteem, waardoor ze eenvoudig toegankelijk zijn voor reiniging en onderhoud.

Koelkasten onder de toonbank –

Een koelkast onder de toonbank biedt ruimtebesparende opslag voor koude items die u graag bij de hand wilt houden. Dit is geweldig als je een bar hebt, waar je bier onder de toonbank kunt bewaren, of bij een frituurstation, waar je je ingrediënten bij de hand hebt en kunt afkoelen.

https://vergelijk-gratis.nl