5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Een schone badkamer is goed voor de gezondheid

Het is niet makkelijk om de badkamer schoon te houden. Dit is wel belangrijk om een vieze badkamer te voorkomen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De badkamer is namelijk een bron van bacteriën Je poetst hier niet alleen je tanden en was je gezicht, je gaat ook naar het toilet, doucht en gaat in bad. Doordat je jezelf schoon wilt houden wordt iets anders vies. Dat is altijd zo. Wat vergeten wordt in dit rijtje is de vloer waar je op loopt en de tegels die zich op de muur bevinden. voegen wit maken is belangrijk en noodzakelijk, vervelend dat het dan ook nog een moeilijke activiteit. Het hoort er nou eenmaal bij en is een belangrijk detail en zorgt voor een schoon of vies geheel. 

Wat je als eerst moet doen is het verzamelen van benodigdheden. Zoals ik net al zei wordt op het moment dat je iets schoon maakt altijd iets anders vies. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat je de juiste kleding hebt. Ze alles klaar en zorg ervoor dat je alles binnen handbereik hebt . Azijn is zeer geschikt om voegen schoon te maken. Het is belangrijk dat je het azijn even in laat trekken. Dit moet overigens met alle schoonmaakmiddelen. Op deze manier verwijder je stof, vet en vuil. 

Zoals ik al zei zijn badkamer voegen moeilijk schoon te houden. Je moet het schoonmaken ook goed bijhouden omdat het naar maten je wacht steeds moeilijker wordt. Het is niet alleen vies, maar zorgt ook voor bacteriën en schimmels. Het is handig om een schuur- of ijzerspons te gebruiken. Het is slim om gebruik te maken van een bedrijf zoals voegxpert. Zij verkopen de benodigdheden zowel online als een specialist bij jou in de buurt. Op deze manier hoef je niet veel te veel moeite te doen voor een schone badkamer

 

 

https://voegxpert.nl