5-S Webgids
Image default
Tweewielers

Fietstassen vol bagage

Fietstassen

Fietstassen ze zijn enorm handig met het fietsen. Zo kun je gemakkelijk naar de lokale supermarkt fietsen om je kleine boodschappen te halen. De boodschappen kun je namelijk gemakkelijk in de fietstassen stoppen.

Nederland kun je bijna een van de grootste fietslanden noemen, bijna iedere inwoner heeft wel een fiets of heeft er wel eens op gezeten. In sommige steden kun je alleen per fiets in het centrum komen of lopend, maar niet met een auto. We fietsen naar school, naar de supermarkt of gewoon even een blokje om met het mooie weer.

Fietstassen vol bagage

Een fiets met fietstassen is enorm handig zo hoef je zelf niet de tas te dragen op je rug of voorop je fiets proberen vast te maken. een fietstas is gemakkelijk te plaatsen en ze zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Een fietstas hoeft niet een tas te zijn die je op de fiets laat hangen er zijn tegenwoordig ook veel soorten tassen die je gemakkelijk los kunt koppelen van de fiets. Ga je op fietsvakantie dan heb je waarschijnlijk allerlei kleine waterdichte fietstassen die je op de fiets vast koppelt. Vaak blijft dit niet bij één fietstas, vaak worden deze op zowel de achterkant als voorkant van de fiets vast gemaakt waardoor je nog meer spullen mee kunt nemen tijdens je reis.

https://www.adobike.nl/accessoires-onderdelen?cat=80