5-S Webgids
Hobby en vrije tijd

Eens een andere activiteit doen? Waarom geen autospeurtocht van RLLY?

Ben je het ook zat om steeds dezelfde saaie activiteiten te doen met je vrienden? Even gaan wandelen en daarna iets gaan drinken in een bar is niet zo super spannend, toch? Ben jij op zoek naar meer actie en avontuur? Dan zijn de autospeurtochten van RLLY misschien wel iets voor jou.

Een autospeur-wat?

Een autospeurtocht is een relatief nieuw concept dat op het eerste gezicht vrij goed aansluit bij een wandelspeurtocht. Toch zijn is er een belangrijk verschil. Bij een wandelspeurtocht kan je van route afwijken, bij een autospeurtocht is dat niet meer mogelijk. 

Aan de hand van een kompas op je mobieltje, moet je op zoek gaan naar de juiste weg. Er schuilt een belangrijk addertje onder het gras: het kompas geeft alleen maar aan welke richting je uit moet, en niet welke straat je moet nemen. Het kompas geeft je dus alleen maar aan of je in Noordelijke, Oostelijke, Zuidelijke of Westelijke richting moet. Dat klinkt misschien nog niet zo heel moeilijk, maar wat ga je doen op een T-kruispunt waar je enkel naar links of rechts kan, terwijl het kompas de Noordelijke richting aangeeft? Wanneer je op de juiste weg bent, zal je af en toe leuke opdrachten moeten uitvoeren op speciale locaties. Door de opdrachten tot een goed eind te brengen, kan je weer verder op zoek naar de volgende locatie.

Waarom een autospeurtocht een goed idee is

Een autospeurtocht is de ideale manier om je vrienden op een andere manier te leren kennen. Hoe reageren jullie in stressvolle situaties? Wie is diegene van de vriendengroep die de doorslaggevende beslissing neemt? Welke vriend wil als eerste opgeven als het niet blijkt te lukken? In het dagelijkse leven is het moeilijk om een antwoord te krijgen op deze vragen. Door samen deel te nemen aan een autospeurtocht leer je elkaar veel beter kennen. Bovendien is een autospeurtocht een keer iets anders dan de activiteiten die jullie normaal doen. De autospeurtocht combineert plezier, avontuur en mooie locaties. Wat heeft een mens nog meer nodig om gelukkig te zijn?

Gerelateerde artikelen

Je horoscoop voor augustus: wat kun je verwachten?

Hoe astrologie helpt

Survivalmessen slijpen in de natuur