5-S Webgids
Image default
Telefonie

Gsm herstellen

Gsm herstellen

Laat jou GSM herstellen bij De Telefoon Reparatie Winkel. Als je rond loopt met een defecte GSM dan is het verstandig deze te laten herstellen. Op die manier verleng je de levensduur van jou toestel. Wij hebben een herstel bedrijf in Deurne – Belgie. Je kan wachten en meekijken terwijl 1 van onze monteurs jou gsm voorziet van een nieuw scherm, batterij of een ander onderdeel. De herstellingen duren meestal niet langer als 30 tot 60 minuten. Voor dat we jou toestel gaan herstellen zullen we eerst samen met jou de gsm checken en bespreken wat we zullen doen. Zo weet je vooraf altijd wat de kosten zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij herstellen bijna alle merken GSM’s

Naast de bekende merken zoals Apple en Samsung heb je natuurlijk ook nog de Huawei herstellingen en de Nokia, Sony, OnePlus en onderandere Motorola herstellingen. Heb je schade aan jou gsm dan is het altijd slim om bij ons te informeren naar de mogelijkheden. Wij kunnen je vaak snel helpen voor een scherpe reparatieprijs. Je kan op onze Facebook pagina en vele lovende recensies lezen van onze klanten. Natuurlijk kan dit ook op onze Google pagina. We geven u graag een goed beeld over onze manier van werken.

Maak een afspraak voor jou GSM herstelling

Via onze website kan je makkelijk een gsm herstelling inplannen. Heb je toch nog vragen of bel je liever met ons? Graag! Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar en helpen u graag. Op onze webite vindt je alle herstel prijzen en mogelijkg

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be