5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Houd je Huid Jong

Rimpels in je gezicht, niemand ontkomt eraan. In ieder geval niet zonder dat je de fontein van de eeuwige jeugd hebt gevonden. Eraan ontkomen, is het echt onmogelijk? Je kan het in ieder geval wel uitstellen.

 

Het is belangrijk om je huid elke dag goed te reinigen. Het liefst ‘s morgen en ‘s avonds. Kies een cleaner die goed is aangeschreven en je huid niet te strak maakt. Dit verstoort dan weer het evenwicht in je huid. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat je huid alleen maar meer beschadigt.

 

Wat heel belangrijk is voor het onderhouden van je huid is jezelf beschermen tegen de zon. Natuurlijk houden we heel erg veel van de zon alleen onze huid is minder fan. Zorg daarom dat je je tussen de maanden maart en september altijd insmeert met minimaal factor 30 zonnebrand. Natuurlijk willen we allemaal lekker bruin worden, maar met zonnebrand op word je echt nog wel bruin!

 

Naast deze tips heb je ook nog de voor veel mensen minder gangbare hulpmiddelen. Zo kun je ook besluiten fillers of botox te gebruiken. Er zijn in Nederland heel erg veel artsen die hierin gespecialiseerd zijn en het allemaal erg natuurlijk kunnen laten lijken. Het is daarom echt niet zo dat je met een overdreven kunstmatig strak getrokken hoofd rondloopt. Gezicht fillers zijn daarom ook prima om te gebruiken.

 

Gezond leven is ook een belangrijk onderdeel voor het onderhoud van je huid. Veel vers fruit en groente eten is erg belangrijk. Dit mag zelfs een kilo per dag zijn! Daarnaast de alom bekende 1,5 tot 2 liter water per dag zijn al een hele grote hulp bij het onderhouden van je huid. Naast het gezond eten en drinken is het ook belangrijk dingen als roken en alcohol links te laten liggen. Als je stopt met negatieve gewoonten zal jouw huid je daar heel dankbaar voor zijn.

 

Je huid onderhouden is dus heel belangrijk. Zorg dat je je huid goed reinigt en probeer slechte gewoonten zoveel mogelijk links te laten liggen. Mocht dat toch nog niet de gewenste effecten hebben kunnen fillers of botox jou ook helpen.

 

https://faceland.nl/