5-S Webgids
Image default
Tweewielers

Geef uw dochter een meisjesfiets kado!

Meisjesfiets

Eindelijk is het zo ver, uw dochter krijgt haar eerste fiets! Het is natuurlijk lastig om een mooie meisjesfiets uit te kiezen. Het wordt misschien wel haar eerste fiets of juist een nieuwe omdat zij gegroeid is. Een nieuwe fiets kopen kan u het best doen online. Mensen zouden denken in een fysieke winkel maar dan bent u beperkt tot een aantal modellen. Wanneer u online gaat kijken zal u zien dat u veel meer keus heeft en u de fietsen goed kan vergelijken. U kan later dan nog altijd naar de fietsenwinkel gaan om uw meisjesfiets te bekijken en uw dochter hierop te laten fietsen. De fiets die het populairst is onder de meiden is de omafiets voor meisjes. Deze fietsen hebben hun terugkomst een aantal jaren teruggekregen. Met een rek aan de voorkant of een bak waar de tas is kan is deze fiets erg handig.

Maten meisjesfiets

Het is soms lastig om te weten hoe groot de fiets moet zijn. Dit ligt eraan hoe groot diegene is die er uiteindelijk op gaat rijden. Onderstaand ziet u een lijst welke wielmaat bij welke lichaamslengte hoort:

–          10 inch: 85-100 cm

–          12 inch: 95 cm

–          14 inch: 100 cm

–          16 inch: 105 cm

–          18 inch: 110 cm

–          20 inch: 115 cm

–          22 inch: 122 cm

–          24 inch: 130 cm

–          26 inch: 145 cm

Zo kan u gemakkelijk een meisjesfiets uitkiezen met de juiste maten die perfect bij uw dochter, kleindochter of nichtje hoort.

 

https://www.adobike.nl/meisjesfiets/12-inch