5-S Webgids
Tweewielers

In deze fietsenwinkel in regio Breda koopt u niet alleen fietsen

Wilt u een nieuwe of tweedehands fiets kopen en woont u in de buurt van Galder? Dan bezoekt u het best eens dé fietsenwinkel in regio Breda waar u de mooiste en beste fietsen kunt kopen. Van Boxel Tweewielers heeft een ruim assortiment aan fietsen, maar naast dit aanbod bieden ze u nog veel meer aan. Denk dan aan fietsaccessoires en kwalitatief hoogwaardige fietskleding. Daarbij zit er een werkplaats bij deze fietsenwinkel nabij Breda. Dit betekent dat u hier ook uitstekend terechtkunt voor onderhoud en reparaties.

Maak een pitstop bij deze winkel

Misschien kent u het wel, u bent aan het fietsen en ineens heeft u een lekke band, is uw lamp kapot of heeft uw fiets ineens een andere mankement. U bent dan van harte welkom om bij Van Boxel Tweewielers in Galder langs te gaan voor een korte pitstop. Om dit soort kleine mankementjes te repareren, duurt namelijk niet lang en de professionals gaan ervoor om u direct en snel te helpen. Indien het onverhoopt toch langer duurt, krijgt u gewoon een (elektrische) leenfiets mee, zodat u gewoon uw dagelijkse planning haalt. U mag deze gewoon gratis gebruiken. Wanneer de fiets helemaal gerepareerd is en klaar voor gebruik, krijgt u een sms’je waarin staat dat u de fiets weer kunt ophalen. Dat is natuurlijk ideaal en de service waar u naar op zoek bent!

Ga eens langs de winkel en ontdek het aanbod

Bent u benieuwd naar het aanbod wat deze fietsenwinkel nabij Breda u aanbiedt? Aarzel dan niet om eens een ritje op de fiets te maken naar Galder. De professionals in de winkel assisteren u graag indien u hulp nodig heeft, maar u kunt ook gewoon eens langsgaan om nieuwe kleding te passen en accessoires te bekijken. Misschien ligt uw nieuwe aankoop nu al op u te wachten in dé winkel voor fietsers!

Gerelateerde artikelen

Scooter kopen tips

Kwalitatief hoogwaardige tweedehands fietsen koop je via deze webshop

Fietstassen vol bagage