5-S Webgids
Image default
Zorg

Je kan tot wel driehonderd euro per jaar te besparen

Onafhankelijke vergelijkingssite

ZorgKiezer is al een aantal jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker van ziekenhuizen en zorgverzekeringen. Het team bestaat uit 35 professionals, die telefonisch, op de chat, op social media en per mail voor hun klanten klaarstaan. Als intermediair van de klanten en hun zorgverzekeraars, zorgt ZorgKiezer niet alleen ervoor dat je gemakkelijk zorgverzekeringen kunt vergelijken qua prijs en inhoud, maar ook dat het hele afsluit- of overstapproces gemakkelijk verloopt.

Transparantie van de zorg

ZorgKiezer wil met de vergelijkingssite de zorgaanbieders en zorgverzekeringen inzichtelijk maken, opdat transparantie van het zorgaanbod zal leiden tot betere zorg voor een lagere prijs. Wil je snel de goedkoopste zorgverlener vinden, dan kun je op de website van ZorgKiezer een top tien vinden van de goedkoopste zorgverzekering. Door je in te lezen in het aanbod en zorgverzekeringen te vergelijken, kun je echter tot wel driehonderd euro per jaar besparen.

Zorgverzekering vergelijken

Door Zorgverzekering 2021 vind je de goedkoopste zorgverzekering, die tevens het beste bij jouw situatie past. In de zorgvergelijker op de website van ZorgKiezer vul je jouw persoonlijke gegevens en behoeften in, zoals de inhoud van je aanvullende verzekering en eventuele verhoging van het eigen risico. Vervolgens worden de zorgverzekeringen, die het beste bij jouw wensen passen, getoond, waarbij de goedkoopste zorgverzekering als eerste zoekresultaat weergegeven wordt. Hierna kun je meteen overstappen of je zorgverzekering online afsluiten, waarbij ZorgKiezer eventueel je oude zorgverzekering voor je opzegt.

Zorgverzekering afsluiten

Er zijn een aantal voordelen aan het zorgverzekering vergelijken 2021 en het afsluiten van een zorgverzekering via ZorgKiezer. Zoals eerder gezegd kun je gemakkelijk vergelijken en afsluiten via ZorgKiezer. Daarnaast kan ZorgKiezer bij sommige zorgverzekeraars een collectieve korting aanbieden. Deze korting kan wel oplopen tot twintig procent en is het hele jaar geldig. Als laatste krijg je bij het afsluiten van een zorgverzekering via ZorgKiezer zowel een gratis Oral B elektrische tandenborstel als een gratis gezondheidscheck bij SportCity.